Λειτουργικά και καινοτόμα έργα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας

Υπηρεσίες

Κατασκευή κατοικιών

Η ομάδα μας αναλαμβάνει την μελέτη και κατασκευή οποιουδήποτε κτιρίου καλύπτει τις ανάγκες σας για στέγαση. Είτε πρόκειται για πρώτη κατοικία, είτε για εξοχική, η ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ κατασκευάζει κτίρια που πληρούν όλες τις τεχνικές προδιαγραφές – κανόνες ασφάλειας, αντισεισμική θωράκιση, ενεργειακή απόδοση κτιρίου. Οι αρχιτέκτονες και οι μηχανικοί μας θα διασφαλίσουν την πλήρη αξιοποίηση του χώρου σας με σύγχρονη αισθητική προσέγγιση, χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνικές και άριστα υλικά.

Κατασκευή Επαγγελματικών χώρων

Οι επαγγελματικοί χώροι διαφοροποιούνται σε πολλά σημεία από άλλους χώρους και αυτό είναι κάτι που γνωρίζουμε καλά στην ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ. Η ομάδα μας, με άξονα την οικονομία, τη λειτουργικότητα και την αισθητική, θα σας προτείνει τις καλύτερες λύσεις για την κατασκευή του επαγγελματικού σας χώρου ή τη διαμόρφωση του υπάρχοντος. Τα έμπειρα και καταρτισμένα στελέχη μας θα προτείνουν τις βέλτιστες λύσεις για τη διαμόρφωση των εγκαταστάσεων σας, ενώ παράλληλα μπορούν να προτείνουν το βιοκλιματικό σχεδιασμό του χώρου για την εξοικονόμηση ενέργειας.

Ανακαινίσεις

Θέλετε μια ανανέωση στο χώρο σας; Η ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία ανακαίνισης μέσα στα οικονομικά πλαίσια που έχετε θέσει. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μπορούν να μελετήσουν το χώρο σας και να σας προτείνουν λύσεις λειτουργικές, έξυπνες που θα ανανεώσουν το εσωτερικό και εξωτερικό σας χώρο με σύγχρονη οπτική.

Επισκευές & Συντήρηση

Τα εξειδικευμένα συνεργεία της ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ μπορούν να αναλάβουν οποιαδήποτε εργασία επισκευής του χώρου σας σε ανταγωνιστικές τιμές και με άμεση υλοποίηση. Με πλήρη συντονισμό και άξονα την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, μπορούμε να σας εγγυηθούμε επίλυση σε οποιοδήποτε πρόβλημα έχει προκύψει στο ακίνητο σας.

Διακόσμηση

Οι διακοσμητές μας μπορούν να φροντίσουν για οποιαδήποτε ανάγκη διακόσμησης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου έχετε, με σύγχρονη αισθητική. Οι συνεργάτες μας, αφού εκπονήσουν μελέτη του χώρου σας, θα σας προτείνουν λύσεις διακόσμησης προσαρμοσμένες στις επιθυμίες και το προσωπικό ύφος που θέλετε να διατηρεί ο χώρος σας.

Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

Οι μηχανικοί της ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ με γνώση του νομικού πλαισίου μπορούν να αναλάβουν για εσάς την τακτοποίηση των αυθαιρέτων σας σύμφωνα με το νέο νομικό πλαίσιο, όπως ορίζεται με τις ρυθμίσεις 4014/2011 και 4178/2013.Αφού υλοποιήσουν μελέτη του ακινήτου σας, με ταχύτητα και υπευθυνότητα μπορούν να προχωρήσουν στην έκδοση της βεβαίωσης μηχανικού ή βεβαίωσης νομιμότητας, καθώς και τη σύνταξη εξαρτημένου τοπογραφικού διαγράμματος και ενεργειακού πιστοποιητικού που ενδέχεται επίσης να απαιτούνται για τη μεταβίβαση του ακινήτου.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε